Årets gang

Nå ble det stille. Solen titter frem av tåka og skaper en magisk stemning. Den siste båt er på land, landgangen er tatt inn og lysene på brygga er slukket. Men på moloen vil gatelysene fremdeles lyse for turgåere som vil nyte den flotte utsikt. På tross av en kald sommer har det vært mange fine opplevelser men også mindre hyggelige. Det vi husker best er nok markeringen av verdensarven og storflommen. Det ble også landet noen storfisk i sommer og høst. Dansken med sin fisk på stang på 2,5 kg - og i høst kom det hele 2 garnfisk på 4,4 kg hver. Og på Sandviken landet en rugg på 4,8 kg. Inspirasjon til neste år kanskje. Ønsker alle en fin adventstid - og god jul....... Kanskje Julenissen kommer med båt i år.

Nyeste kommentarer

19.03 | 16:01

Fint om du tar kontakt med styret, Anne Grethe. Se under kontaktinfo.

19.03 | 15:59

Foreslår en dugnad for å få fjernet alt gresset. Vi er med - håper flere følger på. Lettest at de med småbåter stiller båten til disposisjon.

19.03 | 08:24

Hei. Vi er så heldige å ha båtplass på Sjøtveit. Vi har plass nr 7, som ligger rett ved langgangwn. Vi ønsker oss veldig en plass litt lengre ut.

19.03 | 08:17

Ser fram til en god båtsesong uten gress i havna. Fulle båtplasser og yrende liv.