Årets gang

Nå ble det stille. Solen titter frem av tåka og skaper en magisk stemning. Den siste båt er på land, landgangen er tatt inn og lysene på brygga er slukket. Men på moloen vil gatelysene fremdeles lyse for turgåere som vil nyte den flotte utsikt. På tross av en kald sommer har det vært mange fine opplevelser men også mindre hyggelige. Det vi husker best er nok markeringen av verdensarven og storflommen. Det ble også landet noen storfisk i sommer og høst. Dansken med sin fisk på stang på 2,5 kg - og i høst kom det hele 2 garnfisk på 4,4 kg hver. Og på Sandviken landet en rugg på 4,8 kg. Inspirasjon til neste år kanskje. Ønsker alle en fin adventstid - og god jul....... Kanskje Julenissen kommer med båt i år.
Flott innseiling til Norges fineste båthavn på en flott oktoberdag.
For en utrolig dugnadsånd. Under og etter flommen har Tinnsamfunnet vist at vi står sammen når det gjelder - og Sjøtveit Båthavn er intet unntak. Over 30 personer møtte opp for å rydde etter de ville tilstander. Trillebårer på rekke og rad fyltes med kvist og kvast og hva som ellers drev i land. Tusen takk for en strålende innsats.

Nyeste kommentarer

06.05 | 23:41

Dejlige billeder fra Tinnsøen. Vi håber på en fin sommer, og mange fisk. Forventet ankomst 28.maj, sidst på dagen.
Hilsen fra danskerne.

...
03.11 | 10:46

Tusind tak.
Hilsen Helle

...
02.11 | 17:32

Hej Helle. Jeg skal prøve at lægge en forespørgsel ud på vores facebookside. Der er også en bådhavn på Mæl som ligger ved dalen ind til Rjukan. Prøver der også.

...
02.11 | 11:59

Vi er et dansk tv-hold, der kommer til Tinnsjøen slut november for at filme for Discovery Channel. I den forbindelse søker vi en liten seilbåt. Kan I hjælpe?

...