Årets gang

VI GRATULERER

Sjøtveit Båthavn sitt quizlag med en delt 1.plass på vårens avsluttende quizrunde på Sandviken Camping. Det var 3 lag som delte førsteplassen, men i ekstraomgangene holdt det ikke helt inn og det var Austbygde Utviklingslag som til slutt innkasserte premien. 

Siden Team Salemann fra Tessungdalen for 2 år siden tok initiativ til Quiz på Sandviken - og Utviklingslaget etter hvert har overtatt arrangementet  - har Sjøtveit Båthavn deltat med et trofast lag på 4. 

Dagfinn, Arnt, Tov Hallvar, Tore og Vidar har byttet litt på og hatt enkelte erstattere inn imellom. Det er det eneste laget som har vært med på hver eneste quizrunde siden det populære tiltaket startet på våren 2014 for å skape litt oppmerksom rundt forestillingen om Tollev Salemann. 

Annette på Sandviken har tatt imot lagene en fredag kveld hver måned og Amund Lauvstad har vært den perfekte quizmaster med sine til tider vriene spørsmål. Historielaget har bidratt med spørsmål av lokalhistorisk karakter og stemning har vært munter og ikke spesielt konkurrangepreget. Det sosiale samværet har vært det viktigste, og Annettes deilige pizzaer har vært prikken over i'et. 

Nå tar quizen en pause frem til høsten og Båthavna er nok de første til å melde seg på når startskuddet går igjen. 

Nyeste kommentarer

19.03 | 16:01

Fint om du tar kontakt med styret, Anne Grethe. Se under kontaktinfo.

19.03 | 15:59

Foreslår en dugnad for å få fjernet alt gresset. Vi er med - håper flere følger på. Lettest at de med småbåter stiller båten til disposisjon.

19.03 | 08:24

Hei. Vi er så heldige å ha båtplass på Sjøtveit. Vi har plass nr 7, som ligger rett ved langgangwn. Vi ønsker oss veldig en plass litt lengre ut.

19.03 | 08:17

Ser fram til en god båtsesong uten gress i havna. Fulle båtplasser og yrende liv.