Liv i Båthavna

Det er januar og vinter - og båthavna er dekket av snø. Mange Tinndøler observerte et flott fyrverkeri på Nyttårsaften - litt ubestemmelig hvor det kom fra - men det komfaktisk fra den ytterste moloen i båthavna. Flere møttes i båthavna for å ønske hverandre godt nyttår og fyre opp sine fyrverkeri som var godt synlig i hele Austbygde og deler av Atrå. Håper dette blir en koselig tradisjon. Men båthavna er absolutt ikke forlatt selv om Kong Vinter brer sitt teppe over bygda. Det er brøyta på den ytre moloen og bort til bålpannene og mange fotspor vitner om at mange legger veien ned til Tinnsjøen på sin gåtur. Det er faktisk også mulig å fyre på bålpanna og grille litt på en fin vinterdag. Gleder oss allerede til sommeren.

Nyeste kommentarer

19.03 | 16:01

Fint om du tar kontakt med styret, Anne Grethe. Se under kontaktinfo.

19.03 | 15:59

Foreslår en dugnad for å få fjernet alt gresset. Vi er med - håper flere følger på. Lettest at de med småbåter stiller båten til disposisjon.

19.03 | 08:24

Hei. Vi er så heldige å ha båtplass på Sjøtveit. Vi har plass nr 7, som ligger rett ved langgangwn. Vi ønsker oss veldig en plass litt lengre ut.

19.03 | 08:17

Ser fram til en god båtsesong uten gress i havna. Fulle båtplasser og yrende liv.