Båtliv

Nå er vannstanden på det laveste den har vært hele sommeren. Det føles som båtene ligger nede i et stort hull - bare omgitt av steinvegger på alle sider. Men vakkert er det uansett. Iflg. pålitelig kilde lørdag morgen skulle den gå ned ytterligere 30 cm. og stoppe der. Det er tydeligvis ingen problemer med å komme inn og ut av båthavna. Tidligere i sommer når vi hadde høy vannstand var alle spente på dette. Men som man ser på bildene så er landgangen veldig bratt, men det ikke noe problem å komme opp og ned - selv med krykker. I midlertid har styret noen tanker om å gjøre noen tiltak på sikt..... Var ute en tur i går og når vi kom inn lukta det av sommer og grilling. 3 campingvogner på plenen med folk som kosa seg i godværet. Nyt de siste sensommerdagene og bruk enhver anledning til båttur og grilling før sesongen er slutt ..

Nyeste kommentarer

19.03 | 16:01

Fint om du tar kontakt med styret, Anne Grethe. Se under kontaktinfo.

19.03 | 15:59

Foreslår en dugnad for å få fjernet alt gresset. Vi er med - håper flere følger på. Lettest at de med småbåter stiller båten til disposisjon.

19.03 | 08:24

Hei. Vi er så heldige å ha båtplass på Sjøtveit. Vi har plass nr 7, som ligger rett ved langgangwn. Vi ønsker oss veldig en plass litt lengre ut.

19.03 | 08:17

Ser fram til en god båtsesong uten gress i havna. Fulle båtplasser og yrende liv.