Båtliv

De fleste kjenner dem som "Danskene" men de heter Birthe og Jakob. Fra plassen deres på hjørnet rett over for grillplassen har de fulgt med på livet i båthavna - helt fra de siste gravearbeiderne tidlig på sommeren - og til nå hvor sommeren synger på siste vers. Jakob har tilbrakt det meste av sommeren i båten sin på Tinsjøen med fiskestanga mens Birthe har fulgt med og kost seg med utsikten fra moloen. Inn imellom har hun også passet på at ting gikk riktig for seg, snakket med svensker, tyskere og nederlendere på teltplassen og passet på at ingen uforsiktige barn falt ned fra steinbordet eller trillet ned i havnebassenget. Nå har de avsluttet sommersesongen på Sjøtveit Camping og vogna er trygt parker i det borteste hjørne av plassen. Etter en hyggelig grillmiddag fredag kveld og overnatting i turvogna gikk turen ned gjennom Sverige til Sjælland i Danmark. Det er ingen tvil om at Sjøtveit Båthavn har medført store forandringer på campingplassen, så "Danskene" har talt på knapper om de skulle komme tilbake neste år. Heldigvis kunne de fortelle at de har bestemt seg for å vende tilbake når det blir sommer igjen. Det har vært koselig å bli kjent med dere og vi håper at båtfolk og campinggjester fremover kan oppleve noen fine stunder sammen på Sjøtveit.

Ann kristin 07.09.2013 22:13

Så bra at danskene blir . Hadde ikke blitt det samme uten de..

Birthe Johansen 13.09.2013 17:32

Tusind tak til Ann Kristin for positiv kommentar. Faktisk ville vi ikke vide, hvad vi ville gøre med os selv, hvis vi ikke kom tilbage.
Hilsen Jakob og Birthe

| Svar

Nyeste kommentarer

19.03 | 16:01

Fint om du tar kontakt med styret, Anne Grethe. Se under kontaktinfo.

19.03 | 15:59

Foreslår en dugnad for å få fjernet alt gresset. Vi er med - håper flere følger på. Lettest at de med småbåter stiller båten til disposisjon.

19.03 | 08:24

Hei. Vi er så heldige å ha båtplass på Sjøtveit. Vi har plass nr 7, som ligger rett ved langgangwn. Vi ønsker oss veldig en plass litt lengre ut.

19.03 | 08:17

Ser fram til en god båtsesong uten gress i havna. Fulle båtplasser og yrende liv.