Årets gang

En fantastisk innsats av 35 personer som rydda og gjorde det fint og klart for sesongstart. Etterpå var det velfortjente grillpølser og brus. Takk til alle som var med på vårdugnad.
Når Sjaven Torleif har fått båten på vannet og danskene har meldt sin ankomst - da er det snart sommer og sesongen kan begynne... Og nå kommer finværet også..
Etter flomskadene i høst var det nødvendig med en vårpuss på utsiden av yttermoloen. Nå blir innseilingen rensket opp så alle båter - store og små - kan komme ut og inn.

VI GRATULERER

Sjøtveit Båthavn sitt quizlag med en delt 1.plass på vårens avsluttende quizrunde på Sandviken Camping. Det var 3 lag som delte førsteplassen, men i ekstraomgangene holdt det ikke helt inn og det var Austbygde Utviklingslag som til slutt innkasserte premien. 

Siden Team Salemann fra Tessungdalen for 2 år siden tok initiativ til Quiz på Sandviken - og Utviklingslaget etter hvert har overtatt arrangementet  - har Sjøtveit Båthavn deltat med et trofast lag på 4. 

Dagfinn, Arnt, Tov Hallvar, Tore og Vidar har byttet litt på og hatt enkelte erstattere inn imellom. Det er det eneste laget som har vært med på hver eneste quizrunde siden det populære tiltaket startet på våren 2014 for å skape litt oppmerksom rundt forestillingen om Tollev Salemann. 

Annette på Sandviken har tatt imot lagene en fredag kveld hver måned og Amund Lauvstad har vært den perfekte quizmaster med sine til tider vriene spørsmål. Historielaget har bidratt med spørsmål av lokalhistorisk karakter og stemning har vært munter og ikke spesielt konkurrangepreget. Det sosiale samværet har vært det viktigste, og Annettes deilige pizzaer har vært prikken over i'et. 

Nå tar quizen en pause frem til høsten og Båthavna er nok de første til å melde seg på når startskuddet går igjen. 

Nyeste kommentarer

06.05 | 23:41

Dejlige billeder fra Tinnsøen. Vi håber på en fin sommer, og mange fisk. Forventet ankomst 28.maj, sidst på dagen.
Hilsen fra danskerne.

...
03.11 | 10:46

Tusind tak.
Hilsen Helle

...
02.11 | 17:32

Hej Helle. Jeg skal prøve at lægge en forespørgsel ud på vores facebookside. Der er også en bådhavn på Mæl som ligger ved dalen ind til Rjukan. Prøver der også.

...
02.11 | 11:59

Vi er et dansk tv-hold, der kommer til Tinnsjøen slut november for at filme for Discovery Channel. I den forbindelse søker vi en liten seilbåt. Kan I hjælpe?

...