Offisiell åpning av Sjøtveit Båthavn 21.juni 2013

Foto: Lene Thordén Haug

Tusen takk til alle gjester for en kjempefin åpningsfest - og mange hyggelige tilbakemeldinger.... At rundt 350 personer trasset værmeldinger og grisevær oppfatter vi som en støtte for båthavna og arrangementet og er ydmyke og takknemmelige for dette. Når Unni Boksasp ble rodd inn i en gammel trebåt - kledd i bunad - og sang "Når me over Tinnsjø seglar...." - da trillet det nok en tåre fra en og annen øyekrok. Når Silje Sjøtveit klippet snora var det nok en klump i halsen hos noen - og når Tinndølan sang og danset var begeistringen stor. Alle ble mette av kokkenes nydelige grillmat - og Edel sine sveler og Silje sine boller ble en nydelig dessert. Flotte taler og gaver var med på å krydre fest og stemning og prikken over i'et ble et brakende festfyrverkeri som ikke lot seg ødelegge av et regnskur. Som Ingrid Elisabeth Fagerberg har kommentert: "Været var sjarmerende" - så var stemningen likeså og vi takker og kvitterer med både videoklipp og bilder fra den fantastiske festen. Fotograf er Odd Arvid Dalen

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

06.05 | 23:41

Dejlige billeder fra Tinnsøen. Vi håber på en fin sommer, og mange fisk. Forventet ankomst 28.maj, sidst på dagen.
Hilsen fra danskerne.

...
03.11 | 10:46

Tusind tak.
Hilsen Helle

...
02.11 | 17:32

Hej Helle. Jeg skal prøve at lægge en forespørgsel ud på vores facebookside. Der er også en bådhavn på Mæl som ligger ved dalen ind til Rjukan. Prøver der også.

...
02.11 | 11:59

Vi er et dansk tv-hold, der kommer til Tinnsjøen slut november for at filme for Discovery Channel. I den forbindelse søker vi en liten seilbåt. Kan I hjælpe?

...
Du liker denne siden