Takk for besøket

Har du båten din liggende i Sjøtveit Båthavn ? Går du kveldstur til Sjøtveit ? Har du ligget på Gjesteplass ? - eller kom du bare tilfeldigvis forbi ? Uansett er det koselig med en hilsen i Gjesteboka.

Flytt/plasser snakkeboblen på bildet med musen

Skriv teksten til snakkeboblen

Shape:
 
Skrevet av Steinar Haugen, 4. sep, 2015
Hei, var nede og kikket her forleden og for en utrolig flott båthavn dere har fått her nede:) Så velstelt og fin og utrolig flotte brygger og område:)
E-post:
Skrevet av Lisbeth Bjørtuft, 28. jul, 2014
Superturer ut til Prestodden og Grasdalen , flott med flytebrygge og grillplass, badeliv og soling😄 Men! Fy , så mange som ikke tar med sg søppel hjem😠 vi har plukka søppel etter andre på hver tur ut dit i sommer!!!
E-post:
Skrevet av Hans A. Strandrud, 18. mai, 2014
Flott at dere har fått til dette. Skal ta en kikk neste gang jeg er i Austbygde - noe jeg er hver sommer på vei til hytta ved Mårvann.
E-post:
Skrevet av shades nilsen, 6. sep, 2013
en danse fest med partybandet the shades ville vert fint på et slik fin båt havn
Hjemmeside:
Skrevet av siri strandrud, 2. jul, 2013
Gratulerer med båthavna.
Skal si det er fint å sitte her på verandaen i Atrå og se hele havna opplyst på kveldene.

Lykke til videre
E-post:
Skrevet av Johan Granstrøm, 29. jun, 2013
Jeg har i lang tid fulgt med på prosjektet " SJØTVEIT BÅTHAVN " og gleder meg i ettertid over dette. Jeg er utflyttet, men hadde nin tidlige ungdomsoppvekst i Austbygda,og var som mange andre på den tiden ivrige fiskere i Tinnsjøen. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg sleit meg neste syk på å få dratt båten på land og drømte like ofte om å kunne bare ha fortøyd båten og gått hjem.Brukere av Campingplassen vil vel muligens ha ett litt delt syn på båthavna, men jeg tror dette vil øke interessen for stedet og være til stor nytte for bygdaLykke til.
E-post:
Skrevet av Birthe johansen, 23. jun, 2013
Tusind tak for at jordbunken er væk. Vi befinder os på Elvelund Camping i Troms, havde fuld sol på Nordkapp. Er tilbage omkring d 10-12 juli, og glæder os til at nyde udsigten over Tinnsøen igen.
Hilsen Birteh og Jakob (danskerne)
E-post:
Skrevet av Dagfinn Lien - styreleder, 1. mai, 2013
Det er jo litt trist at noen ikke syns at dette prosjektet er bra. Jeg vil gjerne understreke at alt som er berørt er på utsiden av campingplassen - altså ute i Tinnsjøen. Det blir bygget vei fra parkering til utkjøringsrampe v/havna som blir hevet for at vann ikke så lett skal komme inn på campingplassens arealer. Fra denne veien blir det planert ut mot havna, noe som vil gi en flott plass for grilling og avslapping ved fine steinbord. Området blir omkransa av belysning og bord rundt omkring. Jeg håper at dette kan medvirke til at campingplassen kan få enda flere gjester når folk får se hvor flott dette området blir. Prosjektet har skapt veldig entusiasme fra innbyggere og andre og med kun 11 plasser igjen så viser vel det at det virkelig var etterlengta å få båthavn i denne enden av Tinnsjøen. Nå kan Tinnsjøen lettvint brukes og det fortjener denne flotte innsjøen.
E-post:
Skrevet av frustrert og trist, 1. mai, 2013
Vi synes at det er en stor forandring som står i alt for stor kontrast til den fine naturen. Vi kommer til å flytte med vår campingvogn til et nytt sted.
Må alt bare ødelegges??!
Skrevet av Piet Venema, 29. apr, 2013
Så synd for campingplassen!!
E-post:
Skrevet av Tom christensen, 21. mar, 2013
Det var fantastisk at det ble båthavn. Hadde ikke trua, men takk til gjengen som har fått til dette. Det er bare og glede seg til den stårferdig.
E-post:
Skrevet av Inge, 20. mar, 2013
Kjempebra Hanne, dette ser meget bra ut.

Nyeste kommentarer

06.05 | 23:41

Dejlige billeder fra Tinnsøen. Vi håber på en fin sommer, og mange fisk. Forventet ankomst 28.maj, sidst på dagen.
Hilsen fra danskerne.

...
03.11 | 10:46

Tusind tak.
Hilsen Helle

...
02.11 | 17:32

Hej Helle. Jeg skal prøve at lægge en forespørgsel ud på vores facebookside. Der er også en bådhavn på Mæl som ligger ved dalen ind til Rjukan. Prøver der også.

...
02.11 | 11:59

Vi er et dansk tv-hold, der kommer til Tinnsjøen slut november for at filme for Discovery Channel. I den forbindelse søker vi en liten seilbåt. Kan I hjælpe?

...